4 Μαθήματα για τους Σχηματισμούς Όψεων

Παρακολουθήστε online τα διαδικτυακά μας σεμινάρια αστρολογίας μέσω Paypal, μόνο με 10 ευρώ.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι τρεις κινήσεις.

Α. Κάνετε την πληρωμή σας μέσω Paypal (πατώντας το Book Now)
B. Μετά την πληρωμή το σύστημα σας πηγαίνει αυτόματα στη σελίδα του youtube που μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του μαθήματος
Γ. Αποθηκεύετε το σύνδεσμο στην επιφάνεια εργασίας ή στα Αγαπημένα σας για να μπορείτε να τον επισκεφτείτε όσες φορές θέλετε.

Για ερωτήσεις, απορίες ή αν επιθυμείτε άλλο τρόπο πληρωμής στο vpapadolias@gmail.com

Ενότητα Σχηματισμοί Όψεων

1. Σχηματισμοί Όψεων - Το ΤΑΥ Τετράγωνο
Στο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε την ερμηνεία του ΤΑΥ τετραγώνου με παραδείγματα και εφαρμογές. Πώς ερμηνεύουμε το Μεγάλο Τρίγωνο στο Γενέθλιο; Σε χάρτες γεγονότων; Στις προβλέψεις;
2. Σχηματισμοί Όψεων - Το Μεγάλο Τρίγωνο
Στο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε την ερμηνεία του Μεγάλου Τριγώνου με παραδείγματα και εφαρμογές. Πώς ερμηνεύουμε το Μεγάλο Τρίγωνο στο Γενέθλιο; Σε χάρτες γεγονότων; Στις προβλέψεις; (στο σεμινάριο γίνεται αναφορά και στο σχηματισμό του χαρταετού ως προέκτασης του Μεγάλου Τριγώνου)
3. Σχηματισμοί Όψεων - Ο Μεγάλος Σταυρός
Στο σεμινάριο εξετάζουμε πώς ερμηνεύουμε το Μεγάλο Σταυρό στο Γενέθλιο Χάρτη και τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για την προσωπικότητα και τη ζωή κάποιου ανθρώπου από αυτόν.
4. Σχηματισμοί Όψεων - Ο σχηματισμός YOD
Στο σεμινάριο εξετάζουμε πώς ερμηνεύουμε το Σχηματισμό YOD στο Γενέθλιο Χάρτη και τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για την προσωπικότητα και τη ζωή κάποιου ανθρώπου από αυτόν.


Σχόλια